امتیاز : 37 بار امتیاز دهی میانگین رتبه :  3.5
تاریخ : جمعه 5 مهر 1392
گروه : آموزشی
تعداد بازدید : 2108 بار
چکیده : راهنمای ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی 92 مقطع کارشناسی ناپیوسته

راهنمای ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی  92-93 مقطع  کارشناسی ناپیوسته
با سلام و عرض تبریک خدمت پذیرفته‌شدگان آزمون در دانشگاه راغب اصفهانی، لطفاً از روز شنبه 6مهر ماه  جهت ثبت نام غیرحضوری به سامانه گلستان مراجعه و پس از تکمیل مدارک مذکور در سایت و پرینت فرمهای ثبت نام ، جهت تحویل مدارک و انجام مراحل ثبت نام حضوری به محل دانشگاه به آدرس : خیابان امام خمینی، خیابان بسیج، کیلومتر 2،‌موسسه آموزش عالی راغب اصفهانی، مراجعه فرمائید.

جهت انجام ثبت نام غیرحضوری، طبق مراحل زیر اقدام نمایید:
  • آدرس سامانه گلستان جهت ثبت نام و انجام امور آموزشی http://10.142.226.26 می باشد.
  •   در صفحه باز شده، روی گزینه‌ی (Continue to this website (not recommended  کلیک نمایید.
  • نام کاربری هر دانشجو برای ورود به سامانه به صورت R921 + شماره داوطلبی می باشد به عنوان مثال دانشجویی که دارای شماره داوطلبی کنکور سراسری 1337014 بوده است نام کاربری را به صورت R9211337014 باید وارد نماید.
  • رمز عبور هر دانشجو ، کد ملی ایشان است . دانشجویانی که دارای کد ملی نباشند می توانند شماره شناسنامه‌ی خود را وارد نمایند .

به این خبر چه امتیازی میدهید ؟