مدیر آموزش:
انتخاب واحد خارج از موعد
اطلاعیه انتخاب واحد خارج از موعد:
باتوجه به اتمام زمان قانونی انتخاب واحد و حذف و اضافه، درخواست های خارج از موعد تنها تا 15 اسفند ماه 99 قابل بررسی می باشد.
بنابراین دانشجویان متقاضی می بایست درخواست خود را تا پایان 15 اسفند 99 از طریق سامانه گلستان ثبت نمایند.
راهنمای ثبت درخواست:
پیشخوان خدمت > درخواست بررسی مسائل و مشکلات آموزشی دانشجو > درخواست جدید > در صفحه ای که باز می شود در قسمت "نوع درخواست" گزینه ی "درخواست طرح در شورای آموزشی" را انتخاب نموده و در قسمت "درخواست اول" متن درخواست انتخاب واحد خود شامل عنوان، شماره ی دروس و همچنین علت عدم انتخاب واحد در بازه ی مجاز را ثبت نمایید. > بررسی تغییرات > ایجاد > بازگشت > تایید و ارسال > تماس با کارشناس گروه جهت حصول اطمینان از ارسال درخواست.
لازم به ذکر است بنابر مصوبه شورای آموزشی موسسه، این مرحله با پرداخت جریمه تاخیر همراه است و مهلت یاد شده قابل تمدید نمی باشد.
شماره موسسه : 06 الی33687701
داخلی 122 کارشناس گروه مجموعه علوم انسانی (سرکار خانم مدنی فر)
داخلی 177 کارشناس گروه مجموعه فنی مهندسی و هنر معماری (سرکار خانم سلیمانی)
1399/12/06