معاون آموزشی
تذکرات مهم

· بر اساس مقررات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تحصیل همزمان دانشجو ممنوع می‌باشد هر زمان مشخص شود که دانشجو، تحصیل همزمان بدون مجوز داشته ازادامه تحصیل محروم خواهد شد و حق هرگونه اعتراضی از وی سلب می‌گردد.

· ارائه اصل گواهی موقت پایان تحصیلات کارشناسی و یا اصل دانشنامه در هنگام تشکیل پرونده حضوری الزامی است.

· دریافت نامه درخواست تاییدیه و پیگیری وصول آن تا قبل از امتحانات پایان نیمسال الزامی است.

· مدارک معادل: ادامه تحصیل افرادی که دارای مدارک استخدامی، داخلی و یا با عنوان «معادل» می‌باشند. ضمن رعایت بخشنامه 77633/‏2 مورخ 28/‏05/‏92 منوط به تأیید دفتر آموزش عالی غیر دولتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می‌باشد. بدیهی است صرفاً تاییدیه تحصیلی و یا قبولی در آزمون جامع دارندگان مدرک معادل، مجوز ثبت نام در دانشگاه نمی‌باشد.

· تاریخ دانش آموختگی از مقطع کارشناسی باید تا 31 شهریور 1399 ‌باشد. در غیر این صورت پذیرش متقاضی لغو می‌گردد.

· چنانچه معدل پذیرفته شده با اطلاعات پرتال مغایرت داشته باشد (معدل گواهی ارائه شده، از معدل اعلامی به سازمان سنجش آموزش کشور کمتر باشد) ثبت نام موقت انجام می‌شود ولی ادامه تحصیل و تأیید پذیرش نهایی پذیرفته شده، منوط به اظهار نطر سازمان سنجش آموزش کشور خواهد بود.

· پذیرفته شدگان جدیدالورود مشمول خدمت نظام وظیفه ، موظف هستند بلافاصله پس از ثبت نام جهت درخواست معافیت تحصیلی برای ادامه تحصیل به سایت وظیفه عمومی ناجا(epolice.ir) قسمت خدمات وظیفه عمومی خدمات اینترنتی وظیفه عمومی مراجعه نمایند (درخصوص درج صحیح نام دانشگاه پردیس / دانشکده ورشته در سامانه مذکور دقت شود).سپسُ تأیید معافیت تحصیلی خود را از پردیس / دانشکده محل تحصیل پیگیری نمایند. ثبت نام دانشجوی مشمول خدمت نظام وظیفه در نیمسال بعدی منوط به وصول معافیت تحصیلی تاییدشده می‌باشد.

· لازم است پس از اخذ کارت دانشجویی در هنگام ثبت نام حضوری در نگهداری کارت دانشجویی خود دقت نمائید. در صورت مفقود شدن یا درخواست هرگونه تغییرات صدور مجدد کارت، منوط به طی مراحل و پرداخت هزینه مربوط خواهد بود.

· پذیرفته شدگان محترم می‌توانند پس از مطالعه دقیق راهنمای ثبت نام در صورت وجود سوال و ابهام (اشکالات فنی سامانه، برنامه انتخاب واحد، زمان دقیق حضور، مدارک تحصیلی لازم، امور نظام وظیفه و معافیت تحصیلی، شهریه و ) از طریق تماس با شماره 09028875386 جهت رفع مشکل ارتباط برقرار نمایند.

1399/08/06